Totalt antall sidevisninger

tirsdag 22. mars 2016

2016-03-05 LagNM - Steinsfjorden

Ikke best oppladning til NM med å sitte å jobbe i en kontainer på Værnes, men skal vel egentlig bare være glad til at jeg fikk fri i helga til å være med på NM. Så takker til jobben som lar meg få fri på NM-helga.

Den delen av Steinsfjorden som lag-NM går på er jeg ikke akkurat kjent på. Og iallefall ikke når ryktene går på at det er svært surt fiske, og folk stort sett har fått fisk på 10 meters dyp og dypere.

Jeg Christer og Jan Morten som utgjorde førstelaget til Acerina hadde valgt å fiske i noenlunde nærhet. Iallefall nært nok til at om en av oss satte seg til, så skulle dem 2 andre komme. Vi valgte å holde oss i nærheten av der det var store dyp å finne.

Ikke noe fisk i første 2-3 hulla, men var en annen der som fikk noen fisker. Slapp ned tafsen, og da fikk jeg fisk også. Absolutt ikke bra, men fikk da en og annen. Christer var også i nærheten, så han plukket også en og annen. Jan Morten som satt litt unna kom også etter hvert. Men vi fant ut at det ikke blir noen NM-tittel av å sitte her, så vi bestemte oss for å prøve å lete opp en annen plass.

Krysset et dypt område og startet å lete igjen. Etter 6-7 hull så fant vi noe, men igjen var det altfor dårlig fiske. Og ble ikke noe bedre av at skruen inne i veiva på Mora Nova knakk. Dritt. Hadde da ikke noe annet valg en å være veldig nært enten Jan Morten eller Christer siste 45 minuttene.

Vi stakk til et område det var mere gamle hull. Tonje, Pål Sindre og Klava satt der. Hørte hvor mange Tonje hadde, og hu hadde flere en meg. Så visste vel da at det vi 3 i laget vårt hadde klart å skrape sammen ikke ville holde til noe.

Vi fikk litt i det området vi avsluttet også, men igjen ikke bra nok fiske. Bare en og annen fisk liksom. Sluttskuddet gikk og var bare å rusle slukøret tilbake til start.

Mine fisker veide kun 1340 gram, Christer hadde 2185 og Jan Morten 655 gram. Totalt 4180 gram og en 18.plass.

Vant gjorde arrangørklubben SFK Pimpel Sør med Riksen, Remi og Thomas. Dem ahdde tilsammen 10760 gram. Hvem skulle ha trodd at et 3-mannslag skulle kunne vinne NM med rett over 10 kilo. Senest i fjor så måtte man over 20 kilo for å vinne individuelt.

Resultater fra lagNM: http://www.oslosportsfiskere.no/isfiskeresultater/NMLag2016.htm

Viste jo seg også at man ikke måtte sitte dypt for å få fisk heller. Vet iallefall at både Sandvold og Bentis satt grunt, og begge hadde rundt 5 kilo. Jørn hadde sittet dypt, og han hadde også over 5 kilo. Så det er som vanlig ingen fasit.

Et prikkfritt arrangement av Pimpel Sør på dag 1. Tommel opp til en veldig dyktig gjeng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment