Totalt antall sidevisninger

mandag 9. desember 2013

2013-12-08 Isfiskekonkurranse på Ørsjøen

Etter lørdagens konkurranse på Landsjøen dro vi til hotell Park Inn i Trysilfjellet. Vi 4 i Acerina samt Jim og Kjersti. Vi satt å skravla på rommet litt før vi gikk for å spise middag. Buffeten var fullbooket så vi måtte gå for a la carte. Fikk menyen og der var det relativt stive priser. 355,- for en reinsdyrrett blant annet. Gikk for den og på tallerkenen lå det sånn ca 1 minigulrot, 4 erter og 3 terning-størrelses biter med reinsdyr. Kaloriinnhold på ca 73 kcal tipper jeg. Ikke noe for en ulv som meg selv. Hehe. Dytta på med noe små men kaloriholdige deserter så ble man i alle fall mindre sulten en da man satte seg til bords. Avsluttet kvelden med å se håndballkampen mellom Norge og Spania.

Sjøli hadde annonsert god skilting til Ørsjøen, og det var det også. Bra jobb. Nede i Trysil sentrum var det rundt 20 minus, men var gudskjelov ikke mere en 12-13 minus når vi kom til vannet som lå litt høyere i terrenget.

Var bare ca 30 deltakere som stilte til start i dag, i motsetning til ca 65 på Landsjøen i går. Er vel kulda som skremte noen.

På forhånd hadde jeg fått høre at det var ca 60-70 gram i snitt på abboren her, og den var litt lik Landsjøen når det kom til godhull. Altså at man mest sannsynlig ha en eller flere hull med 2kg + for å komme høyt.

Det snødde ved utgang og snødde gjennom hele dagen. Men syns ikke det var så veldig kaldt alikevel. Ja, måtte sette på meg votter mellom hullene etc, men gikk veldig greit syns jeg.

Jeg valgte å gå opp i enden til venstre. Rundt meg satt Odd H, Tonje, brodern og Christer. Ingen Tryslinger altså, men vi hadde kontroll på hvor dem var, bare en par hundre meter unna.


Foto: Tonje

Ingen fisk der vi startet, så vi borret oss fort i retning ei klynge med litt tryslinger, Tom E, Benterud, Thomas Ø etc. Odd H fikk fisk når han var 30 meter unna klynga. Jeg fikk en fisk i 3 hull på rad på innsiden av Odd H. Christer hadde gått rett inn i klynga og fikk kjapt 17 fisker der. Brodern sitt første hull i klynga ga 11 fisker.

Jeg jobbet på i området 30-50 meter fra klynga. Fikk et hull med 3 abborer i rett bak Odd H. Borret lengre ut og fikk et hull med 4 abborer på myska når jeg satt 10 meter fra Tom Erling. Folk begynte å borre seg mot starten igjen. Så mange flyttet mye på seg, så jeg valgte å fiske meg opp mot enden igjen i stedet.

Traff på bittelitt fisk siste 15 minuttene og fikk vel 5 fisker der. Men totalt ble det kun 22 fisker. 1150 gram/22 = 52,27gr. Tonje hadde 19 fisker. Brodern hadde 35 fisker. Odd H var en av dem som gikk mot starten og han hadde visstnok truffet et hull med 50 fisker i. Sjøli hadde også truffet et hull med 50 stk i. Pratet med Kay Andre og han hadde 66 fisker, hvorav ca 50 i et hull.

Kjell Joar som vant i dag hadde 5738 gram. Han hadde ikke hatt et 50-fisk hull, men hadde hatt en 2-3 hull med 15stk + i, samt småplukket jevn og trutt ellers også. Hørtes rett og slett ut som han hadde fisket meget bra i dag.


Kan se ut som jeg kom sist i HS i dag, men mistenker at det var noen jeg slo, bare at dem valgte å ikke veie inn i dag. Savner f.eks Luci på resultatlista.

Jaja, atter en sesongpremiere i Trysil som har gått åt skogen, men det er jo bare å bite tenna sammen og kjempe på. Jeg skal være med på premieren i Trysil neste år også og satser på noen godhull da. Før eller senere skal jeg nok vinne oppe på Landsjøen også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment