Totalt antall sidevisninger

torsdag 12. desember 2013

2013-12-12 Tur til Kløsa

Var skeptisk til om det var noe is der, men ettersom det bare er 4 mil dit så skader det ikke om det skulle bli en bomtur. Var som vanlig sent avgårde. Var vel på plass ved vannet i 12.30 tiden. Ikke noe snø å se på turen til vannet. Mye vann i bekken ned fra vannet. 8 varmegrader i lufta. Var i grunn litt følelse av sen vår.

Isen var selvsagt blank. Var også masse vasspytter oppe på isen, eller nesten overvann over det hele. Dette blandet med kraftige vinder gjør ikke akkurat isen noe sterkere og tykkere.


Tasset meg 3 meter ut på isen. Så i sprekkene at isen ikke var tykk. Fikk borret meg et hull på 50 cm dyp og satset på at isen ikke brøt sammen. Gikk bra. Isen var ca 7-8 cm tykk. Ikke noe jeg føler meg komfortabel med. Jeg veier nok rundt 110-115 kilo full oppkledd med pilkesekken og isborret i hånda.

Men når jeg først hadde kjørt hit så ville jeg veldig gjerne få fisket litt. Sneik meg ut på en par meters dyp. Sånn ca 6-7 meter fra land og lagde meg et hull. Tenkte å prøve myskaen. Og her var det jaggu fisk. Fikk 10 stk i første hullet. Borret litt lengre til venstre og fikk et par til. Borret ennå lengre til venstre, men ikke noe der.

Gikk til høyre for første hullet og fikk noen der også. 6-7 hull så hadde jeg borret opp denne lille stranda og jeg turte ikke bevege meg lengre ut. Så da ga jeg meg bare. Ca 15-20 minutter fiske og det ga 21 fisker. Tror egentlig det var dritbra drag på Kløsa i dag, men ikke bra nok is til å benytte seg av bettet. Dritt ass.

Fiskene veide 481 gram, noe som da gir et snitt på 22,90 gram.

Har fri fra jobben i morgen også, men med disse dårlige isene så får man liksom ikke gjort noe særlig med det. Er relativt trygge iser på små til middels store sjøer i Kongsvingertraktene sies det, men er jo et lite stykke å gjøre, og er vel ikke all verdens utbytte jeg får av slike turer.

Får se hva jeg gjør i morgen. Kjeder jeg meg veldig så blir det vel et tur noe sted, men faren er vel stor for at jeg blir gående hjemme å subbe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment