Totalt antall sidevisninger

tirsdag 11. april 2017

2017-04-09 Isfiskekonkurranse på Øyangen

Øyungen er en artig sjø. Jeg personlig har vel aldri gjort det noe bra her, men det kan jo snu. Vektene har vel egentlig jevnt og trutt gått nedover på denne sjøen også, men er alltids en eller annen som sniker seg over 10 kilo, og det er jo bra.

Jeg stilte med pulk idag. Ikke fordi jeg hadde noe troa på å få så mye fisk at jeg skulle slite med å få det inn igjen, men heller for å ha testet det en gang før jeg drar oppover til Strömsund for å fiske i påska. Er vel ikke mange sjøene der oppe som det er nødvendig med pulk heller, men skulle man være så heldig å treffe på oppi der, så er det ikke feil å ha en pulk iallefall.

Jeg dro nordover på dagen konkurranse. Så litt hvor folk satte seg der oppe, og valgte da en plass det ikke satt noen andre. Fikk 6-7 fisker i første hullet, så dett virket jo lovende. Men var ikke noe rundt det hullet. Borret videre rundt og prøvde å finne litt kanter etc. Fikk en fisk her og en fisk der. Ikke bra i det heletatt. Jeg burde vel ha stukket egentlig.

Christer passerte meg etter ca 2t 30 min. Han hadde 80 fisk sa han, og jeg hadde kun 35. Han hadde dårligere snitt en meg da, men uansett langt forran i vekt. Jeg fulgte etter han sørover, men første hullet jeg lagde lengre sør for der jeg hadde drevet så fikk jeg et hull med 5 fisker i. Noe som var bra for dagen for min del. Så da ble jeg surrende unødvendig rundt på en flekk der igjen. Uff.

Kom meg etterhvert litt lengre sør. Så det hadde samlet seg fokk rundt der Christer var nå. Dag E, sønnen hans, Remi og Kjersti. Jeg borret ved Andreas som satt nærmest meg av dem. Fikk noen hull der også med greit med fisk i.

Kom meg aldri noe særlig lengre, og endte opp med 68 fisker. Så hadde da fått like mye siste 1t 30 min som jeg hadde første 2t 30 min. Men så pratet jeg med Christer igjen, og han hadde jo 80 når han passerte meg, og avsluttet på 160, så han hadde tatt 80 på den tiden jeg tok 35. Uff da.

Kom inn, og viste seg at ALLE hadde fått bra. Best av alle var igjen Hønsen med hele 16.560 gram. Nr.2 var Otto med 12.420, og Christer ble nr.3 med 11.530. Jeg ble nr.19 av 25 i HS med 5280 gram. Helt håpløst altså. Hønsen hadde forresten fått alt sitt siste 3 timene, for han hadde gått bom første timen. Ruth hadde gått inn 1 time før, for da hadde hu tung nok sekk som hu sa. 7.660 gram.

Var lagfiske idag også. Jeg var dårligst på Acerinalaget som jeg fisket sammen med Tonje og Christer. Vi klarte 3je og siste premien da.

Dagens resultater: http://oslosportsfiskere.no/index.php?obj=nyheter&act=vis&id=1522

Så da ble det en kjempeopptur fiskemessig for stort sett alle andre en meg iallefall. Snittvekta på hver fisker må da ha ligget på over 6 kilo, og 3 vekter over 10, og mange til på 9 og 8. Lover bra for dem kommende årene på denne sjøen.

Pulken var veldig god å bruke, Jeg hadde jo ikke mye fisk å dra inn igjen, men med borr, dunk og 5 kilo fisk så kjentes det uansett ut som max 1 kilo som hang bak meg. Kommer til å bruke mere pulk utover. Spes om jeg planlegger å dra på langtur på isen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment