Totalt antall sidevisninger

torsdag 13. april 2017

2017-04-13 Kveldstävling på Vikafjärden

Kjapp burger etter kula i sta, og rett il kveldstävlingen på Vikafjärden. Her var det mange med. 100-150 stk tipper jeg. 4 timer fiske. All fisk uten gjedde og lake teller. Jeg og brodern gikk i front. Jeg stoppet litt før enden på noen steinet som stakk opp av vannet. Fikk 2 stk hektosmort i første hullet. Hadde steintroa på at jeg hadde satt meg klockrent, men var bare 2 stk der gitt. Borret litt rundt omkring. Var blanding av 10 grams morter og 70-100 gram abborer.

Hadde et hull det støtet, så byttet til pimpel, og saug seg på noe stort så fort jeg kom til bunn. Men var dessverre ei kilossnipe av ei gjedde. Borret på videre. Litt abbor heg og der. Stort sett bare 1-4 i den hulla jeg fikk fisk i. Borret meg rundt til andre siden av disse steinene som stakk opp. Gikk på en bedre fisk igjen, og det kom nesten for lett opp. Var en sik på 8-9 hg. Grei bonusfisk. Testet et par gammelhull som var der, men kun 4 småabbor og en vanlig i ene hullet.

Borret meg videre rundt steinene, men sørsiden var allerede ferdigborret. Stakk da lengre ut på platået som gikk utover der. 1-3 abborer i ca hvert 3je hull. Ikke noe å stå etter. Kunne ikke drive utpå her, så startet å borre med 30 meters mellomrom i retning av ei øy. Midt utpå det fikk jeg brått et hull med 2 stk 2hg abborer. Neste hull en hektosabbor og en sik på ca 250 gram. Men 4-5 hull til uten fisk, så var det bare å fortsette mot øya.

Fortsatte med 1-4 fisker i ca hvert 2-3 hull, og stort sett smått, så ble ikke mye å skrive hjem om dette. Endte på 83 fisker, og det veide 5 kilo.

Vant gjorde Mikael Andresen med 13 kilo. Hadde blant annet en vederbuk på 1,3 kilo, og resten av vel mort. Var vel 3-4 til over 10 kilo. Tonje ble nr.2 i damer, bak Lotta. Tonje hadde 250 små for 6,7 kilo. Remi var igjen best av oss Norske med 350 fisk og 10 kilo. Alle i toppen hadde fisket mort så det ut til.

Slik gikk det da i det norske påskecupen på kveldens konkurranse:

Og her er fullstendige resultater: http://ulriksforsarna.com/vikfjarden-skartorsdag-2017/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment