Totalt antall sidevisninger

søndag 16. april 2017

2017-04-16 Kveldstävling på Binnsjön

Jeg og brodern stakk opp i enden. Fikk bare småabbor i starten. Brodern traff etterhvert et hull med 60-80 grams morter, men jeg klarte ikke å få noe rundt han, så måtte bare jage på videre etter småabbor. Begynte å nærme meg 2 stk som satt lengre opp langs dette landet, og viste seg at det var Christer og Remi. Dem hadde sitti stille i 2 timer, og dem hadde da sittet i mort. Jeg trodde jeg hadde brukbart med mine 80 abborer, men hørte at Christer da hadde 160 fisk, mest mort, og morten er jo større en abboren. Og for å toppe det hadde han en abbor på 7 hg i tillegg.

Viste seg at stort sett alle hadde bedre en meg. Det var kjipt. Hadde jo flere en brodern i antall, men han hadde jo mye fin mort, så doblet meg i vekt. Kom inn igjen, og hørte f.eks at Jim hadde 180 fisk i sitt første hull, og Jesper hadde 230 fisk i sitt første hull. Snakk om at jeg satt på feil del av sjøen a. Spes når jeg ikke klarte å få mort slik brodern klarte.

Jeg endte på 103 fisk, og det veide rett over 2,1 kilo. Til sammenligning vant Jesper med over 8 kilo. Møllern 2 med en hekto mindre, og Jim 3 med 7,7 kilo. Christer var også høyt der oppe med 6,9 kilo.

Dette stevnet må jeg bare sette på kvota for å være på feil plass, så glemmer denne fortest mulig.

Slik gikk det i Norskecupen nå i kveld:
 
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment