Totalt antall sidevisninger

søndag 16. april 2017

2017-04-16 Vikinganappet på Revsundsjön

Blir kort idag. Sent "hjemme" etter både 4 timers på dagen og 3 timers på kvelden.

150-200 stk med på Vikinganappet på Revsundsjön. Ettersom jeg hadde gnagsår på hælen, så ble det er relativt kort tur på meg. Gikk vel en par kilometer utover på sjøen.

Var en og annen abbor i hvert 2-3 hull første 1,5-2 timene. Greie abborer da gudskjelov. flere av dem på 100-200 gram.

Etter ca 2 timer så fikk jeg 4 morter innimellom 3-4 abborer på pimpelen. Da var det bare å slippe ned tafsen. Dem var bare å dyttet i den, så slapp da ned myska istedet, og det ville morten ha. Veldig sær da. Ville ikke ha maggot, så måtte agne med dobbel mygg. Hadde med meg Fjellis, men han slet med å få mort. Myska rundt meg, men fikk mest abbor. Snodig igrunn.

Jeg hadde en veldig bra 3je-time av konkurransen, og tror jeg dro over 4 kilo på den timen. Mye morter på rundt 60-80 gram, noen bikka hektoen, og fikk også 2 stk som var klart større en dem andre. 4 hg og 3 hg tipper jeg.

Ble dessverre særs vanskelig når det sto igjen 1 time. Løp rundt i gamle hull på den rosa vi dreiv på, men fikk bare et par, så var dem borte igjen. flere tomhull, så kanskje en par igjen i et hull. Fikk en sik på kiloen da det var igjen 30 min, men den telte dessverre ikke idag, så da slapp jeg den nedi 15 meter unna i et annet hull. Sik har telt på flere andre stevner, og jeg har stort sett fått sik hver dag. Spesielt surt idag, for den kiloen hadde gjort seg bra.

Endte på 134 fisker, og det veide rett over 8,1 kilo. Jeg ble vel nr.10 i HS på dette. Bra plassering syns jeg på en slik stor konkurranse..

Vant gjorde Martin Sødergård på rett over 12 kilo. Grattis til han.

Tonje vant damer senior med ca 7,3 kilo, så hu fikk 30 poeng i vandrepokalen i den klassen. Grattis.


Slik gikk det i Norskecupen:
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment