Totalt antall sidevisninger

mandag 10. desember 2012

2012-12-08 Isfiskekonkurranse på Landsjøen

Tonje hadde vond rygg, så hu ble igjen hjemme. Christer skulle være med, men fikk en veldig stiv nakke kvelden før avreise, så han måtte også melde avbud. Så da ble det til at jeg, Håvard og Fjellis dro fra Askim i min bil kl 05.45. Jeg hadde booket 2 dobbeltrom til oss kvelden i forvegen på Trysil-Knut.

Sesongåpning for meg på isen. 15-20 minus og knallblå himmel på Landsjøen. Kun 1-2 cm snø/rim på isen. Jeg og brodern valgte å starte og fiske der brodern vant 12.12.2009. Dette stedet lå dessverre i skyggen, men det må man tåle.

Traff fisk i 5 hullet. Fikk 3 stk på tafs, så ble det dødt. Slapp da ned myskaen, og fikk 2 til på den, så var det ikke noe mere i det hullet. Prøvde og borre stjerna rundt. Ingenting. Borret enn ennå større runde rundt, men ingenting. Prøvde det hullet jeg fikk 5 i igjen, men ingenting.

Borret meg videre nordover, og så at Kenneth Ottesen fikk litt fisk i de gamle hulla til Ola Sjøli. Jeg borret meg en runde rundt han, men på 20 meters avstand. Fikk en abbor 20 meter på utsiden av han. Borret videre rundt, og fikk en til. Og en stund etter det igjen fikk jeg 1 til. Så ut til at Kenneth kun fikk fisk i 2 gamle hull, og gikk bare frem og tilbake mellom de 2, så jeg dro videre.

Borret mot starten. Fjellis kom bort til meg når det var igjen en halvtime. Han hadde 1 fisk når han kom til Steinar, og hadde fått 24 til i nærheten av han. Så Fjellis hadde 25 fisk og jeg 8. Jeg og Fjellis ruslet i retning starten, og ruslet faktisk hele veien opp til bilen. Var 20 minutter igjen, men gadd ikke prøve noe mere i dag.

Mine 8 fisker veide 740 gram. Noe som gir et snitt på 92,5 gram. Fint snitt altså, men hjelper jo ikke det når jeg ikke klarer å lure opp mere en 8 abborer.

Kan virke som man trenger å finne 1-2 godhull på denne sjøen. Hørte også om folk som plukket fisk i en del hull, men slik var det i alle fall ikke hos meg. Børre hadde fått sine 8 kg i 2 gode hull hørte jeg prat om.


Jeg ble desidert sist i HS-klassen, og hadde kun 1 person på hele isen bak meg, og det var Arnfinn Solli.

Kan vel bare gå en vei på Tørbergsjøen i morgen dette da, og det er oppover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Post Comment